Viime viikkojen stailauksia

Linnalahdentie_4_A_4-8_original.jpg
Linnalahdentie_4_A_4-10_original.jpg
Linnalahdentie_4_A_4-17_original.jpg

Viime viikkoina olen saanut stailata monta erityisen inspiroivaa kohdetta myyntiin. Tämä 80-luvun rivari Helsingissä on pieteetillä remontoitu ja katsokaa kuinka kaunis se on nyt! Suosikkitilojani tässä asunnossa olivat ehdottomasti kylpyhuone tummine laattoineen sekä puhdaslinjainen, moderni keittiö. Suosikkielementti taas nämä upeat valkoiset portaat, todella näyttävät! Tämä kohde ei varmasti kauan myynnissä vanhene ja mikäli kiinnostuit, käy kurkkaamassa Bo Lkv:n sivuilta lisää kuvia ja kohdetietoja. 

 

Kartanonpolku_3_C-21_original.jpg
Kartanonpolku_3_C-19_original.jpg
Kartanonpolku_3_C-14_original.jpg
Kartanonpolku_3_C-13_original.jpg

Tässä kauniissa kodissa asuu tekstiilien, tapettien ja valaisimien rakastaja. Koti sijaitsee Espoon Soukassa ja asunnon kaikista kerroksista (joita kodissa on 3) on näkymä merelle, ei hullumpaa! Tämä kohde on juuri stailattu ja kuvattu ja julkistetaan myyntiin pian Bo:lla.

 

Mariankatu_17_A-3_original.jpg
Mariankatu_17_A-6_original.jpg
Mariankatu_17_A-4_original.jpg

Tälle kohteelle menetin sydämeni täysin ja fiilistelinkin tätä jo sosiaalisessa mediassa. Täydellinen sijainti Helsingin Krunikassa, vanha jugendtalo 20-luvulta ja ihanat valkoiset lautalattiat, ah! Miten täydellinen yksityiskohta tuo vanha messinkinen ovenkahva, jonka Juhana sai taitavasti ikuistettua kuvaan.  Stailasin tämän kohteen vajaa pari viikkoa sitten ja asunto myytiin välittömästi, enkä ihmettele yhtään!

 

Vuorikatu_6_C_50-6_original.jpg

Tässä kohde, joka ei ikinä päässyt edes julkiseen myyntiin asti, niin nopeasti se meni. Aivan Helsingin ytimessä Vuorikadulla sijaitseva 21-neliöinen yksiö oli pikkuruinen mutta pohjaltaan toimiva. Tässä yksityiskohta, joka ikuistettiin pikkukodista. 

Viime viikot ovat olleet stailausrintamalla kiireisiä ja erittäin antoisia. Kyllä minulla on ihana työ kun saan päivittäin olla tekemisissä kauniiden asioiden kanssa ja luoda uutta. Kaikki ylläolevat kuvat taitavan valokuvaaja Juhana Tuomen käsialaa.

Anu Tuomikoski