Styled by Anu - kauneutta kotiisi

Kiva kun löysit blogiini!

Styled by Anu on  syntynyt intohimosta sisustamiseen, valokuvaamiseen ja kaikkeen kauniiseen. Olen toiminut vuosia alalla stailaajana ja suunnittelijana ja nyt aika tuntui oikealta oman yrityksen perustamiseen. Suunnittelemisen ja stailaamisen lisäksi toimin luennoitsijana Sisustusakatemiassa. 

Olen naimisissa ja miehen lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi kouluikäistä poikaa.  Vapaa-ajalla paitsi sisustan ja kuvaan, harrastan monipuolisesti liikuntaa ja nautin matkustelusta yhdessä perheen kanssa. Inspiroidun tanskalaisesta designista, valaisimista ja kukista ja rakastan tummapaahtoista kahvia ja suklaata. 

Sinua haluan auttaa kaikissa sisustuksen pulmissasi, oli kyse sitten asunnon myymisestä tai kodin sisustamisesta. Uskon, että kodin viihtyisyydellä on suuri merkitys hyvinvointiimme.

Blogiin kirjoittelen kaikesta mahdollisesta sisustukseen liittyvästä. Tervetuloa seuraamaan ja inspiroitumaan!

Psst. Löysithän jo sosiaalisen median kanavani

Anu TuomikoskiStyled by Anu