Stailaus toimii!

Kävin stailaamassa Iidan ja Markun kaksion Vantaalla myyntiä varten ja otin asunnosta myös myyntikuvat. Asunto myytiin ensimmäisellä näytöllä täyteen hintaan! 

Read More
Anu Tuomikoski
Sohvapöydän talviset asetelmat

Yksi suosikkiharrastuksistani on erilaisten asetelmien tekeminen. Voi tuntua hullulta mutta niin usein rentoudun viikonloppuisin. Ensin siivotaan, sitten haetaan kukat, tehdään asetelmat ja kuvataan :). Viime viikonloppuna oli ihana valo ja se teki kuvaamisesta hetkeksi hieman helpompaa ja mukavampaa. Tässä vaiheessa talvea odottaa kevättä ja valoa jo malttamattomana, silloin voi kuvata illallakin!

Read More
Anu Tuomikoski
Yli satavuotias kaunotar

Viime viikolla pääsin stailaamaan vanhaa Inkoolaista hirsitaloa myyntikuntoon. Jos tämä talo osaisi puhua, kertoisi se varmasti mielenkiintoisia juttuja talon asukkaista vuosien saatossa, talo on nimittäin rakennettu peräti 114 vuotta sitten, vuonna 1903. 

Read More
Anu Tuomikoski
Styled by Anu - kauneutta kotiisi

Styled by Anu on  syntynyt intohimosta sisustamiseen, valokuvaamiseen ja kaikkeen kauniiseen. Olen toiminut vuosia alalla stailaajana ja suunnittelijana ja nyt aika tuntui oikealta oman yrityksen perustamiseen. Suunnittelemisen ja stailaamisen lisäksi toimin luennoitsijana Sisustusakatemiassa.

Read More
Anu TuomikoskiStyled by Anu